Йорданка Костадинова от ПП-Добрич: В България не трябва да има хора, живеещи под прага на бедността

Срещите с жителите на област Добрич на кандидатите за народни представители от листата на „Продължаваме промяната“ – Добрич през изминалата седмица набелязаха редица проблеми на региона.

Йорданка Костадинова от ПП-Добрич: В България не трябва да има хора, живеещи под прага на бедността

Основният извод, по думите на водача в листата Йорданка Костадинова, е, че тук хората се чувстват забравени от централната власт в София, затова и тя знае, че ще носи голямата отговорност това да се промени и хората да могат да разчитат на нея.



Кандидатите на „Продължаваме промяната“ Добрич посетиха градовете Добрич, Тервел, Шабла, Балчик и Каварна, като в първите две населени места с хората се срещна лично съпредседателят на партията Кирил Петков.


 

Набелязани бяха успехите на предходното правителство, което управлява едва седем месеца, не бяха пропуснати и недостатъците, и липсата на време, да се завърши започнатото. Йорданка Костадинова и останалите кандидати на партията в 8 МИР Добрич посетиха и селата Спасово, Езерец, Белгун, Тюленово, Българево и Септемврийци.


Водещо сред хората е притеснението от все по-обезлюдяващите се градове и села в региона. Населението живее в трудните условия на лоша пътна инфраструктура, липса на работни места, затруднения при придвижването заради нередовен транспорт, амортизирана водопреносна мрежа. „За решаването на всички тези проблеми е необходим много труд, но аз поемам отговорността да бъда депутат, който да работи близо до хората и да бъда в тяхна полза, където това е по силите ми“, заяви Йорданка Костадинова.

Според нея вече много ясно се усеща у хората разочарованието от предходните правителства, въпреки това не липсват и такива, които на базата на свършеното от последните управляващи виждат надежда, че България може да постигне така дълго чаканата промяна. Работата на „Продължаваме промяната“ Добрич ще е в посока на преодоляване на тенденцията за увеличаване на безработицата, ниския жизнен стандарт и липсата на реализация за младите хора и инвестиции.

„За всичко говорихме честно, открито и отговорно, защото точно този вид диалог политиците дължат на хората“, сподели Йорданка Костадинова и изрази увереност, че на 2 октомври изборът ще бъде за една нова и просперираща България. 

Заедно можем да си свършим работата!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!