Кметът на Добрич Йордан Йорданов награди победителите в конкурса „Добри примери има“2022

Вече няколко години Община Добрич обявява конкурс, който показва красиви градинки и междублокови пространства.

Кметът на Добрич Йордан Йорданов награди победителите в конкурса „Добри примери има“2022

Участниците от Добрич с всяка изминала година стават повече, което стимулира Община Добрич да продължи да показва красивото. Днес кметът на Добрич Йордан Йорданов награди тримата победители за тази година, които получиха Мария Петрова - I награда  ваучер за 150 лева, II награда  за Надежда Караиванова - ваучер за 100 лева и III награда е за Женя Катранджиева – ваучер за 50 лева. Наградите за конкурса са осигурени от Хипермаркет „Практикер“. Всеки от победителите е вложил много труд и старание, за да превърне своето междублоково пространства в красив кът за радост на съседи и приятели. Кметът благодари на наградените за вложеното творчество и увери, че конкурсът ще се провежда всяка година, за да докажем, че в Добрич има добри примери. 


Община Добрич благодари на всички участници, които и тази година показаха красивото в нашия град. Пожелаваме здраве, сполука и сбъдване!  

Поощрителните награди за всички участници във вид на разсад на летни цветя могат да бъдат получени от Разсадника от 1.07.2022 г.