Георги Христов с юбилеен концерт в Добрич

Големият Георги Христов е събрал в "Две целувки" едни от най-добрите си хитове. Той ще ги поднесе за всички свои почитатели на концерта си в Добрич, на 09. 06. на сцената на Летния театър.

Георги Христов с юбилеен концерт в Добрич

Събитието е част от юбилейния тур, с който един от най-красивите гласове на българската поп музика ще отбележи 40 години на сцената – време, изпълнено с успехи, награди, концерти на няколко континента и 18 издадени албума.




 

Георги Христов ще изпълни най-големите си хитове и ще сподели интересни случки и преживявания от 40-те години на сцената. Уникалният български поп изпълнител пее на 5 езика, има записани 18 албума, в които са включени балади, диско, латино, рок и фолклор от различни краища на България. Носител е на две награди от фестивала „Златният Орфей“, два пъти победител в „Мелодия на годината“, печели и фестивала „Бургас и морето“, радио конкурса на БНР „Пролет“ и много други.


Билети се продават пред Народно читалище "Йордан Йовков", в мрежата на "Eventim" и на място в Летния театър в деня на концерта.