Летен детски клуб „Играй и учи“ очаква малчуганите на Добрич

И през 2022 г., библиотеката организира за децата от Добрич и гости на града, на възраст от 6 до 12 г., Летен детски клуб „Играй и учи“ /14 юни - 18 август 2022 г./.

Летен детски клуб „Играй и учи“ очаква малчуганите на Добрич

 



Заниманията ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък от 10.00 до 12.00 ч.  в Интерактивната зала на библиотеката. Програмата включва разнообразни дейности: вторник - четене, представяне на детски автори и драматизации; сряда - познавателни и образователни игри; четвъртък - творческа работилница.

С какво са полезни заниманията в библиотеката? Децата ще получат нови знания и умения, създаване на навици за четене, интерес към книгите и четенето, изява на творческия им талант, креативност и въображение, възможност за споделяне, срещи с приятели в приятна библиотечна среда.

Участието в клуба е за регистрирани читатели и с такса 2.00 лв. на посещение. Записванията за седмичните занимания ще се извършват предходната седмица до запълване на местата на тел. 058 602574 или на място в сектор Работа с деца, съобщават от културната институция.