16-годишна - изнасилена в хотелска стая в Шумен

Момичето първо е правило секс с приятеля си и още един младеж в хотелската стая, след което трети мъж - 31-годишен, използвайки сила, я е изнасилил.

16-годишна - изнасилена в хотелска стая в Шумен

В Районно управление “Полиция” – Шумен вчера е получено съобщение от 16-годишно момиче, което живее на квартира в град Шумен, че сутринта в стая на хотел на ул. “Цар Освободител” в град Шумен млад мъж, когото е назовала само с част от собственото му име се е съвъкупил с нея без нейно съгласие, като използвал сила.


 

В първоначалните си обяснения е посочила, че преди около месец се запознала с 19-годишен младеж от град Шумен. Вечерта на 13 декември тя излязла с него и други младежи и посетили заведение на ул. “Георги Раковски” в град Шумен.

 

Пред полицаите заявила, че не си спомня как е попаднала в хотела, но е осъществила полов акт с приятеля си и друг 19-годишен младеж, а впоследствие в стаята дошъл мъжът, който посочва само с част от собственото му име и се съвукупил с нея без нейно съгласие.

 

В хода на проведените издирвателни мероприятия е установена самоличността му. Това е 31-годишен мъж от град Шумен. 31-годишният мъж и 19-годишният й приятел са задържани на основание чл. 63, ал.1 от ЗМВР за срок от 24 часа. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Назначени са експертизи и са извършени разпити на свидетели. Работата по изясняване на случая продължава, съобщават още от Полицията в Шумен.