Студентски футболен клуб „Интер“ - гр. Добрич издига кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС

Студентски футболен клуб „Интер“ - гр. Добрич излиза с официална позиция,заявена писмено

Студентски футболен клуб „Интер“ - гр. Добрич издига кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС

С официално писмо Студентски футболен клуб "Интер"-гр. Добрич изрази своето категорично намерение да издигне кандидатурата на г-н Бербатов за президент на БФС на предстоящия изборен конгрес на 18 март 2022г.



Ето и точният текст на писмото, подписано от доц. д-р Тодор Радев, президент на ФК "Интер" - гр. Добрич:

"Ние, от Студентски футболен клуб „Интер“ - гр. Добрич, изключително много се вълнуваме от всичко случващо се в българския футбол. Ето защо искаме официално да изразим своята позиция по отношение на предстоящите избори за президент на БФС.

Обявяваме се за цялостна промяна в българския футбол и я очакваме с готовност! Пътят към успеха на родния футбол минава през детско-юношеския, студентски и масов спорт.

Вярваме, че Димитър Бербатов и неговият екип са хората, способни да осъществят тази промяна и да повлияят положително развитието на българския футбол и неговите представителни лица.

Ние издигаме кандидатурата на г-на Бербатов за президент на БФС на предстоящия изборен конгрес на 18 март 2022г., като задължително трябва да е изборен.

През последните няколко години, Студентският футболен клуб на Висше училище по мениджмънт не е в най-добрия си период, главно по финансови причини, но въпреки това поддържа своята форма и е съхранил онзи хъс, който неотдавна го отведе до челните позиции на Североизточна "В" футболна група.

С футболен привет,

Доц. Д-р Тодор Радев, Президент на ФК "Интер" - гр. Добрич