Ваксинационният пункт в „Практикер“ няма да работи на 13 февруари

В събота и неделя – 12 и 13 февруари, желаещите да се ваксинират, могат да направят имунизация срещу COVID-19 в кабинета в „Медицински център Добрич“.

Ваксинационният пункт в „Практикер“ няма да работи на 13 февруари

В неделя – 13 февруари, няма да работи имунизационния кабинет в магазин „Практикер“, съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция и секретар на Областния координационен щаб към Областния съвет по здравеопазване д-р Светла Ангелова. Всички граждани, които искат да се имунизират срещу COVID-19 през почивните дни, могат да направят това във ваксинационния кабинет в „Медицински център Добрич“, допълва д-р Ангелова. Кабинетът ще работи в събота и неделя – 12 и13 февруари т.г., от 9:00 ч. до 15:00 ч.


Имунизационният кабинет на „Медицински център Добрич“ се намира на ул. „Панайот Хитов“ – на втория етаж над старото Спешно отделение, поясни още д-р Св. Ангелова. Тя допълни, че кабинетът и през двата дни ще работи без предварително записване. „Всеки, който иска да се имунизира или да си постави бустерна доза, може да го направи – налични са всички предлагани ваксини“ – увери директорът на РЗИ Добрич.