Яка жица и много изненади в петото издание на September Sun

Метал величията Odd Crew са хедлайнерът за първата вечер, обявиха организаторите днес

Яка жица и много изненади в петото издание на September Sun

Култовото метал събитие ще се проведе на 2 и 3 септември 2022 на познатото място-на скейт парка в Градски парк на Добрич.



Отново две вечери музикални приключение са ни подготвили организаторите на метал фестивала- Тихомир и Здравко. Събитието за поредна година е подкрепено от Община град Добрич и приятели.

Още в края на миналогодишното издание имахме идеи за списъка с участници, но вече сме говорили с всички и сме уточнили датите, разкрива Тихомир Маринов. Програмата ни е готова на 99,9 процента. В интервю за Добрич онлайн той обеща всяка седмица на страницата на събитието във фейсбук да публикуват името на една от групите, които предстои на видим на септемврийската сцена в Добрич

Спазват традицията във всяка от двете вечери да има по 5 групи. Ще има,разбира се, и музиканти от Добрич. Кои са  добруджанците, които от 30 години не са свирили заедно,ще разберем скоро, както и списъка с групите, но засега имената остават в тайна.

Тихомир издава само, че остава обещанието в първата вечер да свирят This Burning Day, които заради заболяване на един от членовете на групата не успяха да участват миналата година. 

Новината на деня е името на първия хедлайнер –една от най-известните метал групи в България -  Odd Crew!

Втората вечер сменяме концепцията и тази година ще е веселяшка вечер, казва Тохомир Маринов. Ще изпълним желанията на наши фенове, които са давали идеи за гостуващи групи. 

Всичко правим от сърце и с много желание- бъдете с нас на това специално издание, отправя покана той.