Днес е Световният ден на снега

На 16.01.2022, неделя, планинските ни курорти ще се включат за поредна година в отбелязването World Snow Day,който е инициатива на Международната ски федерация и има за цел да запали децата по зимните спортове

Днес е Световният ден на снега

Боровец ще участва за единадесета поредна година в международната инициатива Световен ден на снега. Отбелязването на Световния ден на снега  е една от инициативите, с които „Бороспорт“ насърчава развитието на детския зимен спорт. За да бъде деня специален, за малките скиори еднодневната лифт карта ще бъде на цена 1 лв. за деца до 13 години.



Безплатни ски/сноуборд уроци със ски училище "Бороспорт" за начинаещи и деца над 7 години ( ски часовете стартират в: 10:00 / 11:00 / 13:00 и 14:00 часа, а тези за сноуборд в: 11:00 и 13:00 часа) . Нужно е предварително записване.

Fun Park Borovets ще посрещне малчуганите с новоизградена лесна линия.

Банско ще отбележи на 16 януари Световния ден на снега с цена от само 1 лев за дневна карта за всички деца до 12-годишна възраст.

Със снежен фест на 15 и 16 януари Пампорово ще отбележи Световния ден на снега.Снежен празник на открито, музика, забавни игри, томболи с награди са включени в програмата на зимния фестивал. DJ сет и много забавления в зоната за забвления на ски център "Студенец" очакват всички посетители.