Нов сертификат от Добрите Примери

Камелия Тодорова бе отличена със сертификат от „Добрите примери“

Нов сертификат от Добрите Примери

Камелия Тодорова е известна в Добрич с любовта и грижата, която полага за децата със специални потребности. Нейната мечта е те да бъдат приети от обществото, да не бъдат отритнати и да не се чувстват самотни. 


Тя самата е майка на едно от „различните” деца в града. Освен, че полага денонощно и неуморно грижи за своето момче, учи го да говори, води го на различни видове рехабилитации и стимулации, тя се е посветила на каузата да създаде психомоторна зала за спорт и игри на деца със специални нужди. Помагат й група ентусиазирани майки, основали заедно Сдружение „Ние-2020“. 

Всички тези дами, въпреки трудностите и натовареното си ежедневие, не се предават, а правят всичко, за да направят тази зала, в която децата да спортуват. Спецификата е,че за всяко дете са нужни индивидуални занимания. 

Наскоро Камелия, заедно с приятели,спонсори и съмишленици, организира концерт в подкрепа на каузата. В събитието под мотото „И ние можем! Дайте ни шанс!“се включиха Илия Луков, Представителна танцова студия Добруджа с главен художествен ръководител Стоян Господинов, Студио за поп-рок певци „Сарандев”, VoiceRoom Nelly Gregory, NNS Crew, Брейк клуб “Кошера” и други. 

Освен основната кауза, с която се е заела, Камелия помага и подава ръка на всеки. Помага на семейства в нужда, както ,например, след взрив на газова бутилка в апартамент, тя осигурява кухненско оборудване и обзавеждане на нуждаещите се. 

Помогнала е и за настаняването на беден човек в дом за психично болни. Включва се във всякакви инициативи, свързване с почистване на града, облагородяване на пространства, както и засаждане на дръвчета. Заедно с Националния мото клуб „Кан Аспарух” е участвала в редица кампании в помощ на деца в неравностойно положение. 

 

Всеки, който желае, може да разкаже вдъхновяваща история и да номинира някого за приз „Добрите примери“ в  Instagram - https://www.instagram.com/dobriteprimeri/

А всички раздадени до момента сертификати можете да видите тук