Нова услуга спестява време при миенето на колата

Автомивка „Хиподрума” единствена в Добрич предлага на клиентите възможността колата им да бъда измита без да се налага лично да ходят на място. Услугата пести време и е изключително удобна.

Нова услуга спестява време при миенето на колата
За да се възползвате от услугата „Wash and Drive”, трябва единствено да наберете телефон 0896 43 79 01 и да заявите от кой адрес в град Добрич искате да бъде взета колата ви. До 2 часа след позвъняването автомобилът ще ви бъде върнат почистен. Така си спестявате времето за ходене до автомивка и излишно чакане, нещо изключително важно при днешния забързан и натоварен начин на живот.

Цената на услугата е само 4.90 лв. Почистването може да бъде вътрешно, външно или и двете. Цялостното почистване на кола е 7.90 лв., на ван – 8.90 лв., а на джип – 9.90 лв. При желание само за външно или само за вътрешно измиване, цената е наполовина. Притежателите на Easy Club Card ползват 20% отстъпка от тази цена.

Важно да се отбележи е, че в случай на пътен инцидент при вземането или връщането на колата, е включена застраховка, която ще покрие щетите по автомобила.

Допълнително удобство за всички клиенти на услугата „Wash and Drive” е и възможността разплащането да става чрез кредитна или дебитна карта, тъй като автомивка „Хиподрума” разполага с преносим ПОС терминал.

Автомивка „Хиподрума” се намира на бул. „25 септември”, на изхода за Варна, срещу Тойота.