Пленер „Цветно лято” организира Общностният център за деца и семейства в Добрич

В любимия сезон на всички, „Общностен център за деца и семейства” в Добрич, организира Пленер на тема: „Цветно лято”, който ще се проведе на 24 август от 11.00 часа в двора на центъра.

Пленер „Цветно лято” организира Общностният център за деца и семейства в Добрич

На пленера са поканени потребители на Центъра - деца и техните родители, които ще се забавляват според желанието и интересите си в 3 три работилнички : „Работилничка – Млад художник”, „Работилничка за цветя” и „Работилничка за графити”.



„Общностен център за деца и семейства” гр. Добрич функционира по Проект „За равен шанс на децата” № BG05M9OP001-2.004-0028-C01, изпълняван от Община град Добрич, финансиран от Оперативна програма „ Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Центърът е комплекс от интегрирани услуги за ранно детско развитие, целящи подкрепата на деца от 0 до 7 годишна възраст от уязвими групи, вкл. деца с увреждания и техните семейства, както и бъдещи родители за подобряване достъпа до здравна и социална грижа, и подобряване на здравния и социалния им статус. Всичко това с цел превенция на социалното   изключване  и намаляване бедността сред децата.

Намира се в гр. Добрич, ул  „Теменуга” №27,