DJ Balthazar: Публиката в Добрич е много добра, в петък ни очаква супер парти

Хубава музика, забавление и страхотна атмосфера на партито в петък обеща на добричлии DJ Balthazar. Припомняме, че на 25 ноември, отново в сградата на бившите магазини "Аско Деница" и "Техномаркет" в квартал "Добротица" ще се проведе второто парти "The best Definition of House" - Touch Screen DJ Fest.
Само срещу 5 лева добричлии ще се забавляват с едни от най-големите имена на родната електронна сцена - Deep Zone Project & Nadya, DJ Balthazar, DJ Dian Solo, Jack Rock, 2 Guys in da House. Дни преди това събитие DJ Balthazar даде специално интервю за читателите на Добрич Онлайн.

DJ Balthazar: Публиката в Добрич е много добра, в петък ни очаква супер парти
Добрич Онлайн: Отдавна не си гостувал в нашия град. Oт колко години не си пускал в Добрич?
DJ Balthazar: Да, така е, не съм бил в Добрич от точно 2 години.

Добрич Онлайн: Какви са ти впечатленията от добричката публика?
DJ Balthazar: Като цяло много добра публика, която знае как да се забавлява!

Добрич Онлайн: Разкажи ни нещо интересно, което е оставило спомен в теб от Добрич?
DJ Balthazar: Беше преди 5-6 години, бързах за едно събитие на площада в Добрич, ако не се лъжа по повод празника на града. Трафикът по пътя беше доста тежък и вече закъснявах и когато влязах в града се налагаше да шофирам доста неразумно, имах едва 40 минути до началото на моето участие. В бързината не спазих знак STOP на едно кръстовище и се натресох в една кола Изчаках полицията, след което оставих колегите си на местопроизшествието, а аз отидох на площада и буквално 5 минути по-късно вече пусках музика - все едно нищо не е станало. Самото участие беше страхотно! По-късно се върнах при колата за да оправя нещата, имах късмет, че катастрофата не беше тежка и се размина относително леко

Добрич Онлайн: Какво да очакваме от партито в петък в Добрич?
DJ Balthazar: Много хубава музика, добро забавление и страхотна атмосфера! Това парти е доста специално и съм сигурен, че хората ще останат повече от доволни.

Добрич Онлайн: Разкажи ни какво ново се случва около теб и Renesanz?
DJ Balthazar: Около мен и Renesanz постоянно се случват доста неща. Двамата с колегата ми JackRock напоследък продуцираме и издаваме много музика за различни световни лейбъли, международната ни кариера в момента е в подем. Последните месеци участвахме на доста събития извън страната, също така бележим добри успехи в класациите. Развиваме успешно и едноименната ни звукозаписна компания Renesanz. В България пък както винаги организираме партита с редица гост-диджеи, занимаваме се с мениджмънта на нашия клуб Comics във Варна и разбира се - изявяваме се като диджеи в цялата страна.