Гола жена пали фаровете на варненци (+18)

Полугола млада жена с табела с надпис „Запалете фаровете“ призова в центъра на Варна разсеяните шофьори да включат светлините на автомобилите си.

Гола жена пали фаровете на варненци (+18)
Проявата цели подпомогне служителите на КАТ, които провеждат акция "Светлина", като подсети шофьорите да приведат в изправност автомобилите си.
 
Според Закона за движението по пътищата от 1 ноември до 1 март трябва да се шофира с включени светлини. Статистиката показва, че откакто това правило е в сила, катастрофите са намалели с около 20%, като има идея управлението на автомобил с включени светлини да стане задължително целогодишно.
 
Провокативната идея за голата жена е на популярния зевзек от морската столица Росен Марков, който е председател и единствен член на т.нар. „Партия на българските мъже“, в чиято обществена дейност за последните две години влизат издигане на паметник на мъжкия фалос, изливане на семенна течност пред сградата на БНТ в София, почерпка със студена бира в най-горещите летни дни и набиране на мъже за секс в подкрепа на българския туризъм.