Борисов в Добрич /ВИДЕО/

Премиерът Бойко Борисов се срещна с кмета на Добрич Йордан Йорданов.

Борисов в Добрич /ВИДЕО/

Двамата разговаряха за свършеното до момента града и проектите, които се изпълняват. 



Срещата се състоя по бул. „Добруджа”, който беше ремонтиран за 4 милиона лева през 2019 година.  Кметът на Добрич заяви, че преди 3 години по пози пътен участък е било затруднено преминаването на автомобили заради неговата амортизация и разясни, че три години по-късно булевардът е в отлично състояние, изградена е и пешеходна зона, която стига до края на града. 

Кметът на Добрич сподели пред премира и какво е постигнато до момента не само по този пътен участък  - той заяви, че е приключил проектът за воден цикъл и в момента в Добрич е намаляла драстично загубата на вода.  Йорданов допълни, че в момента се ремонтира друг емблематичен за града ни булевард – „Добричка епопея” и какво ще бъде изпълнено в рамките на проекта. 

„За нас е важна подкрепата на изпълнителната власт”, заяви кметът Йордан Йорданов, като Борисов му отвърна, че подкрепата е взаимна. 

Йордан Йорданов благодари от името на жителите на Добрич отпуснатите средства в размер на милион и половина, част, от които ще послужат за подобряване на инфраструктурата в индустриалната зона.