Директорът на ЕГ „Гео Милев” в Добрич се пенсионира

Днес е последният работен ден на директора на Езиковата гимназия „Гео Милев” в Добрич Милена Иванова. Тя ще бъде заместена от зам.-директора Миглена Василева до провеждане на конкурс за заемане на длъжността.

Директорът на ЕГ „Гео Милев” в Добрич се пенсионира

На сайта на гимназия Милена Иванова отправи емоционално обръщение към своите колеги.


„Надявам се да съм съхранила и развила традициите на гимназията и съм работила упорито за запазване на достойното място на училището не само като най-доброто в Добрич и областта, но и в национален мащаб. Единственият критерий – резултатите от ДЗИ, ни нареждат в топ 20 – 25 от 1000 училища в страната. Разбира се, това се дължи на Вашия упорит труд, постоянство и ентусиазъм, за което сърдечно Ви благодаря. Благодаря Ви за прекрасното сътрудничество през всичките тези години. С някои от Вас сме отдавна заедно, с други по-отскоро, но нашата съвместна работа беше изключително приятна и мотивираща за мене”, споделя тя. 

Милена Иванова пожелава на колектива на гимназията здраве и сили да се преборят с предизвикателствата на съвремието. „Съхранявайте Гео Милевския пламък в сърцата си и работете неуморно за имиджа на нашата любима гимназия – ЕГ „Гео Милев“ – Добрич. Бъдете здрави и щастливи! Сбогом!”, е написано още в обръщението на директора.