Австралийките си падат по оргии

Мнозинството жени с лекота се съгласяват да правят ... групов секс. До това неочаквано откритие стигнали изследователи от Сидни – за съжаление обаче резултатите са базирани само върху австралийските жителки.

Австралийките си падат по оргии
Сексолозите от Сидни провели мащабно проучване, в което взели участие над 12 000 местни жителки. Резултатите от него показват, че 53% от австралийките си падат по оргиите, а от отговорите им става съвсем ясно, че предпочитат да се въргалят с няколко партньора наведнъж, вместо класическия вариант - един на един.

Все пак има и от по-консервативните дами - за 12% от анкетираните жени дори само мисълта за групов секс е еретична. Те смятат този тип удоволствие за разврат и извращение.

„В много страни на груповата любов не се гледа с добро око, защото съвременното общество приветства моногамността. А както е известно, забраненият плод винаги е най-сладък", обяснява авторът на изследването Пиер Минстер, добавяйки, че въпреки желанието надлъж и нашир из страната груповият секс се практикува основно от свободни от брачните окови партньори.