Футболистите на Стяуа ритат агресивен фен в главата (видео)

Грозни сцени се разиграха в мача на Стяуа (Букурещ) срещу Петролул на новооткрития стадион в Плоещ. Двубоят бе прекратен в края след изстъпления по терена и по трибуните.

Напрежението ескалира в добавеното време, когато, при резултат 1:0 за Стяуа, съдията свири дузпа, а Михай Костея вкара от бялата точка за 2:0.

Това разгневи публиката в Плоещ и фен на домакините нахлу на игрището, като свали с един удар защитника Джордже Галамаз.

Играчите на Стяуа реагираха моментално, обградиха запалянкото, който беше съборен на земята и започнаха да го ритат в главата. Най-дейни бяха сръбският защитник Мартинович и резервния вратар Станка.

В този момент агитката на Петролул тотално откачи и го отнесе титулярния страж на Стяуа Киприан Татарушану, който бе уцелен с факла и получи обгаряния по гърба, а това доведе и до прекратяване на мача.

Заради слаба форма българският бранител на Стяуа Валентин Илиев не бе в групата за двубоя и се размина с екшъна в Плоещ.


<iframe width="600" height="437" src="http://www.youtube.com/embed/6nF29kvQIKk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Футболистите на Стяуа ритат агресивен фен в главата (видео)