Монтират надписа „Добрич“ в понеделник

Новият символ на Добрич ще бъде официално открит в присъствието на дистрикт-гуверньора на "Ротари България" Илиян Николов

Монтират надписа „Добрич“ в понеделник

Обемните букви „Добрич“ са изработени от младежките клубове “Интеракт” и “Ротаракт”. Целта на организациите е младите хора да обичат своя роден град и да намират среда за развитие. Община Добрич подкрепи изцяло креативната идея с поставянето на буквите „Добрич“ на място, което ще даде възможност да се вижда от жителите и гостите на града и ще могат да се запечатват хубави моменти. Това е причината да бъде избрана сцената на площад „Свобода“, която е достъпна за всички и създава приятна атмосфера. Предложението е одобрено от Експертния съвет на Община град Добрич, в който членуват видни архитекти и строители. Официалното откриване на новия символ на Добрич, е понеделник от 16,30 часа, в присъствието на дистрикт-гуверньора на "Ротари България" Илиян Николов.


Община Добрич благодари на младежките клубове от „Ротари клуб Добрич“ – „Интеракт“ и „Ротаракт“ за ползотворното партньорство и им пожелава здраве, дръзновениe и успехи.