Министерска покана за секс в Twitter втрещи Франция

Като се прибера, отивам в леглото, с мен ли си?, написа тази сутрин френски министър към 29 години по-младата си съпруга. Вместо да ѝ го изпрати като лично съобщение обаче, Ерик Бесон погрешка го публикувал в социалната мрежа Twitter и предизвикал истинска вълна от шеги и закачки на свой гръб.

Министерска покана за секс в Twitter втрещи Франция
Френският министър на промишлеността Ерик Бесон изпадна в неловко положение, след като прикани жена си да си легне с него в съобщение в Twitter - прочетено за минути от хиляди негови последователи.

„Като се прибера, отивам в леглото. Много съм изтощен. С теб ли?", пише в туита, който без да иска Бесон направил публичен за над 15-те хиляди свои последователите вместо да го изпрати като лично съобщение до съпругата си Ясмин Торжман, която е с 29 години по-млада от него.

Само няколко минути след като пуснал туита Бесон осъзнал гафа и незабавно изтрил съобщението. То обаче вече било подхванато и препубликувано хиляди пъти само за секунди.

Все пак министърът приел с усмивка издънката и малко по-късно написал в профила си: „ОК, забавлявайте се. Имам парламентарна среща, за която трябва да се подготвям".

Бесон се ожени за 24-годишната Торжман миналата година, след като се разведе със съпругата си от 25 години Силви Брюнел.