Нели Грегъри официално откри новата майсторска школа по пеене в Добрич

Нели Грегъри официално откри новата майсторска школа по пеене в Добрич
Певицата Нели Грегъри даде официален старт на новото си начинание. Тя отвори майсторска школа по пеене за любителите на музиката от всички възрасти в Добрич.

Школата VOICEROOM Nelly Gregory се намира на осмия етаж в сградата на бившата Добруджанска банка.Събитието започна с тържествен водосвет, извършен от отец Стоян. Той пожела успех на начинанието и някой ден учениците да задминат учителя си. „Усещам, че това може би е най-големият ден за мен”, заяви Нели Грегъри. Тя благодари сърдечно на своя съпруг, който дал идеята и я вдъхновил за създаването на майсторския клас. 


„Това е една цел, която си бяхме поставили преди няколко години, намерихме това прекрасно помещение и се надяваме талантите, които идват тук да ни прославят из целия свят”, заяви съпругът на Нели Грегъри - Светлин Николов.  Той допълни, че няма нищо по-хубаво от това да останеш в душите на хората за цял живот. В школата ще се обучават бъдещи певци от всякакви възрастови групи – от най-малките до хората на средна възраст, които мечтаят за сцената. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+