Нели Грегъри създава майсторска школа по пеене за деца и възрастни в Добрич

Известната певица и позната на поколения добричлии Нели Грегъри открива майсторска школа по пеене за всякакви възрасти.

Нели Грегъри създава майсторска школа по пеене за деца и възрастни в Добрич

Школата VOICEROOM Nelly Gregory се намира на осмия етаж в сградата на бившата Добруджанска банка и ще бъде официално открита на 5 октомври. 



Идеята за създаването на майсторския клас е на съпруга на Нели Грегъри, който е кръстник на школата. Той е този, който вдъхновил и дал тласък на начинанието на своята съпруга. 

„От години моят мъж ми казва, че трябва да създам школа, да не ходя само да пея вечер и че трябва да предам опита си на хората. Благодарение на него в момента откриваме VOICEROOM Nelly Gregory”, сподели пред Добрич онлайн тя. 

В школата ще се обучават бъдещи певци от всякакви възрастови групи – от най-малките до хората на средна възраст, които мечтаят за сцената. 

„Искам да направя нещо интересно с малките деца, защото имам опит в тази сфера, през 1994 година го направих в Центъра за работа с деца, имах детска вокална група и беше се получило доста добре. Солист на тази детска школа беше една видна докторка – Галя Кирилова. Другото, което съм изпитала в последните години е, че хората много обичат да пеят. Имам много приятели, които съм научила да пеят и реших, че трябва да направим нещо с хората над 30 години, с които да изпълняваме хубави и модерни песни, самостоятелно и хорово. Това нещо не е правено досега в Добрич”, допълни Нели Грегъри. 

Официалното откриване на VOICEROOM Nelly Gregory ще се състои на 5 октомври, от 17:00 часа. Нели Грегъри отправя покана към всички, които имат желание да пеят и да получат частица от нейната убеденост,  самочувствие и позитивност на сцената и в живота.