Новият заместник-окръжен прокурор в Добрич Веселин Вичев встъпи в длъжност

Прокурор Веселин Вичев встъпи в длъжност „Заместник на административния ръководител – заместник-окръжен прокурор“ в Окръжната прокуратура в Добрич

Новият заместник-окръжен прокурор в Добрич Веселин Вичев встъпи в длъжност

Част от екипа на новия окръжен прокурор на Окръжната прокуратура в Добрич Радослав Бухчев вече ще бъде и новият заместник-окръжен прокурор Веселин Вичев. Това се случва след официалното встъпване в длъжност „Заместник на административния ръководител – заместник-окръжен прокурор“ в Окръжната прокуратура в Добрич.



Предложението прокурор Вичев да стане част от ръководния екип в Окръжната прокуратура в Добрич е направено с предложение до членовете на ВСС от окръжния прокурор Радослав Бухчев.

Новият заместник-окръжен прокурор е възпитаник на Софийския университет „Свети Климент Охридски“, специалност „Право“. Прокурорският си стаж е започнал като младши прокурор в Районната прокуратура в Добрич през 2001 год., бил е заместник и административен ръководител на Районната прокуратура там, а от 2015 г. е повишен в длъжност „Прокурор“ в Окръжната прокуратура. Притежава ранг „Прокурор във ВКП и ВАП“.

Актът за встъпването в длъжност бе връчен на магистрата пред целия колектив. Окръжният прокурор Радослав Бухчев му пожела успехи и здраве.