Ясна е програмата за глобалния пикник в Добрич

Ясна е програмата за глобалния пикник „Добрич в бъдеще време“. Той ще се проведе на 15 август в градския парк „Св. Георги“.

Ясна е програмата за глобалния пикник в Добрич

Стартът му ще бъде даден в 15 часа с регистрация на участниците и представяне на присъстващите граждански организации. Събитието е част от инициативата  „Глобален Добрич“. Основната идея е да се съберат хора от различни възрасти, професии и градове, които да дадат идеи за развитието на Добрич, заимствани от мястото, в което живеят.



Официално откриване е предвидено за 15,30 часа, когато кметът на Община Добрич Йордан Йорданов ще приветства организаторите и присъстващите. От 16,00 до 19,00 часа ще бъдат дискутирани четири теми, свързани с култура, спорт, гражданска активност и икономическо развитие. 

От 19,00 до 19,30 всеки желаещ ще може да сподели свои идеи за развитието на Добрич и региона. В разнообразната програмата е заложена и кино вечер с прожекция на филмите от 48-часовото предизвикателство „Красив Добрич“. То се състоя миналата година благодарение на срещи, организирани от „Глобален Добрич“. Чрез инициативата се провежда и традиционният Фермерски пазар, който от скоро радва жителите и гостите на град Балчик. 

С цялата програма за предстоящото събитие на 15 август може да се запознаете (ТУК).