Приемайте зеолит, когато нямате проблеми за поддържане на добро здравословно състояние (ВИДЕО)

Зеолит - лечебното родопско чудо

Приемайте зеолит, когато нямате проблеми за поддържане на добро здравословно състояние (ВИДЕО)

Лицензираното находище на зеолит в България се намира на 25 км от град Кърджали, в село Бели пласт. То е най-качественото не само за Европа, но и за целия свят. 



„Фарер” ЕООД се занимава със зеолит от 2010 година. Целта е чрез продуктите, които фирмата произвеждат, е българският минерал да се популяризира в цял свят. Управителят на фирмата Славчо Славов разказва за полезните свойства на зеолита, който има вътрешно и външно приложение. Минералът е ценен заради способностите си да пречиства, които се дължат на решетъчната структура на молекулите му. Той пропуска само полезните вещества за организма.

При вътрешна употреба зеолитът прочиства тялото от пестициди, токсини и тежки метали и не на последно място ни спасява от радиоактивни елементи и частици. Ефектът му е най-силен, когато се употребява директно, заедно с водата, която пием ежедневно. Когато хората приемат зеолит, задържат по-дълго време доброто си здравословно състояние. 

Кожата на човек е огледало на здравословното състояние на организма. Чрез външно приложение на минерала може да разберем как той действа вътрешно, когато го приемаме. Сред продуктите от зеолит, които „Фарер” ЕООД предлага за външна употреба, са маска за лице, шампоан, козметична вода спрей, сапун и паста за зъби.

Пудрата от зеолит е чудо, което всеки трябва да притежава у дома. Тя се употребява при открити повърхностни рани, патологични изменения на кожата и други. Има изключително регенериращо действие. При съхранение в оригиналната опаковка, на сухо и защитено място е с дългогодишен срок на годност.

Продуктите от зеолит на „Фарер” ЕООД могат да бъдат открити предимно в био магазини, аптеки, вериги като „АBC“ и „Елитис“, както и на традиционния Фермерски пазар. Той се провежда всеки четвъртък в Архитектурно-етнографския музей "Стария Добрич".

В най-скоро време на пазара ще излязат и новите продукти от зеолит – прах за пране и сух дезодорант.