Избран е изпълнител на обществената поръчка за ремонт на 24 спирки и изграждането на нови в Добрич

Комисия е определила изпълнител за обявената от Община Добрич обществена поръчка за ремонт на 24 спирки и изграждането на нови

Избран е изпълнител на обществената поръчка за ремонт на 24 спирки и изграждането на нови в Добрич

Оценката и класирането на офертите на допуснатите участници е съгласно утвърдения от възложителя критерии „най-ниска цена“. Обществената поръчка ще бъде изпълнена от „КСВ ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД – град Самоков с предложена обща цена в размер на 119 652, 80 лева без ДДС. 


Припомняме, че в началото на юни месец Община Добрич обяви обществена поръчка за ремонт и реконструкция на съществуващи спиркови навеси и изграждане на нови в изпълнение на проект „Развитие на интегрирана система на градския транспорт на Добрич“, по Оперативната програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Предметът на поръчката включва ремонт на 24 спирки на градския транспорт в Добрич по количествена сметка, изграждане на 6 спирки на градския транспорт по количествена сметка, електрозахранване на 30  спирки, за 7 от които захранването ще се осъществи от системата за улично осветление на града, а за останалите ще е необходимо ново електрозахранване, осигурено от изпълнителя. 

Новото електрозахранване на спирките се извършва съгласно Наредба №6 то 24.02.2014г. за присъединяване на производители и клиенти на електрическа енергия към преносната или към разпределителните електрически мрежи.