Магията на изкуството оживя в концерт на Обединената детска школа в Генерал Тошево

Обединената детска школа набира желаещи за придобиване на нови знания

Магията на изкуството оживя в концерт на Обединената детска школа в Генерал Тошево

В лятното кино на Генерал Тошево се е провел традиционният „Заключителен-благотворителен концерт“ на Обединената детска школа по изкуства при НЧ „Светлина – 1941“, съобщават от местната администрация. 




Родители, гости и близки на децата са се насладили на изпълненията им. Първа на сцената е изгряла магията на фолклорния танц, представен от децата от ДФТС “Тошевче”, с хореограф Галина Костова.

Публиката се е насладила на пленителните звуци, които издават синтезатора, китарата и пианото, чиито ръководители са Петко Петков, Добромир Банев и Пламен Желев. Последвали са и индивидуални изпълнения на децата от класовете по народно пеене, с ръководител Йордан Дяков, и поп и рок пеене, с ръководител Вяра Костадинова.


В лятното кино всички приятели на изкуството са станали свидетели на прекрасни изпълнения, популярни песни и магията на българските народни танци.

Концертът е завършил с покана от Обединената детска школа при НЧ „Светлина 1941“, която набира желаещи за придобиване на нови знания, успехи и развиване на таланти през новата учебна година. Всички деца от 5 до 18-годишна възраст могат да се запишат в школата за всяка една от формите на обучение.