Благотворителен тенис турнир в подкрепа на Нели Маринова организират в Каварна

Благотворителен тенис турнир в подкрепа на Нели Маринова организират в Каварна
Благотворителен тенис турнир ще се състои на 20 юни, от 9:00 часа на кортовете в град Каварна.

Всички любители на спорта са поканени да се присъединят към каузата "Да помогнем на Нели", като таксата за вход на публиката  е 5 лева и ще бъде дарена за каузата.


Преди около година младата майка от Каварна Нели Маринова чува страшната диагноза „рак на шийката на матката”. Претърпява две тежки операции. 30-годишната жена отслабва до такава степен, че не може да стане от леглото. Тя има нужда от укрепване на организма, стабилизиране на кръвните показатели, допълнителни изследвания и  медикаментозно лечение на онкологичното заболяване. За жалост сумата, нужна на Нели Маринова да се подобри, е непосилна за нейното семейство. Преди дни тя отпътува и беше приета в специализираната Болница Мемориал Шишли Турция.


Всеки, който желае да помогне на младата майка от Каварна, може да го направи тук. Кутии за дарения са поставени и на 31 места в Каварна, Българево, Шабла. 


Добрич също се присъедини към благородната кауза. Всеки, който желае да помогне на младата майка, може да го направи чрез дарителските кутии, поставени в Магазин „Веник”, „Джеронимо” на ул. Христо Ботев, „Хиполенд”, „Йоана Маркет”, „Солаков” и заведение „Българска кухня”. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+