Магазин "Андреев" продължава да работи и в извънредната ситуация

Mагазин „Андреев“ ООД повече от 15 години извършва търговия със строителни материали и крепежни елементи.

Магазин "Андреев" продължава да работи и в извънредната ситуация



За настоящия пролетен сезон магазинът е подготвил голямо разнообразие от градинска техника и аксесоари на промоционални цени. Към момента магазинът предлага ВиК- материали и аксесоари, строителни материали и хидроизолации, тониране на бои и мазилки, електроматериали, осветителни тела и кабели, ръчни и електроинструменти и консумативи, заваръчна техника, крепежни елементи, железария, телове, мрежи, стоманени въжета и такелаж, мебелен обков, градински техника и аксесоари. 


„Андреев” ООД е и дистрибутор и оторизиран представител на добре познати в страната марки като  Husqvarna , Gardena, Dewalt, Makita, Bosch, Raider, Honda и много други. Месеците април и май са тези, в които трябва да обърнем по-сериозно внимание на своята градина.

 От магазин „Андреев” предлагат, както капково напояване от А до Я, така и пълна гама продукти - засенчващи мрежи и найлони, колчета, мрежи за зеленчукови градини, мотофрези и мотокултиватори, тримери, косачки, храсторези, ръчни пръскачки и набиращите все повече популярност акумулаторни пръскачки. 


Фирмата предлага и доставка до дома, както на територията на град Добрич, така и по селата. Поради ситуацията, магазин „Андреев” работи всеки ден с намалено работно време от 7:30 до 18:30 часа. Всички служители са снабдени с лични предпазни средства, а в помещенията се извършва регулярна дезинфекция.