Откриха млад мъж в чувал и с куршум в главата

Млад мъж е открит убит в София, след като вчера приятелката му подала сигнал за издирването му. Предишната нощ убитият казал на момичето, че отива на среща с длъжник, който впоследствие е убил младия мъж.

Откриха млад мъж в чувал и с куршум в главата

Дълг от над 10 000 лева стана причина за жестоко убийство на млад мъж в София.


 

Драмата, довела до фатален край, се е разиграла вечерта във вторник, съобщиха от МВР. Около 19,00 ч 28-годишният мъж казал на приятелката си, че му предстои среща с негов познат, който му дължал над 10 000 лева.

 

Преди срещата той дал на момичето запечатан плик и я помолил да го отвори само ако се случи нещо с него.

 

Малко по-късно получила и sms от мъжа - посочвал точния адрес на срещата - апартамента на длъжника в кв. „Надежда", а оттогава двата му мобилни телефона давали свободен сигнал.

 

Младата жена потърсила техен общо познат и двамата отишли на адреса, където открили само автомобила на мъжа и подали сигнал в полицията. Момичето предало и писмото, което приятелят й е оставил и в което изразявал опасения, че е възможно да се случи нещо с него.

 

Към 04.00 часа вчера длъжникът е открит на адреса му и е задържан.

 

Последвали въпроси, на които давал разнопосочни отговори, не издържал и разпита пред детектора на лъжата. При извършеното претърсване в дома му, полицаите открили голям черен плик с тялото на изчезналия, който бил с куршум в главата.