Здравословно, изтънчено или италианско са сред менютата в Добрич, които може да поръчате за вкъщи

Нека, дори и по време на извънредната ситуация, не спираме да си доставяме малки удоволствия всеки ден!

Здравословно, изтънчено или италианско са сред менютата в Добрич, които може да поръчате за вкъщи

Едно от нещата които правят човек щастлив е храната. Здравословно, изтънчено или италианско са сред менютата в Добрич, които може да разгледате и поръчате за вкъщи. Нека си подарим една семейна приказка около масата по време на закуска, обяд или вечеря. Храната е вкусно изживяване, което носи настроение. 



Пицария „Италия“, Walnuts Life&Food“ и „Despov Healthy Food Bistro“ са сред заведенията в Добрич, които не спират да доставят храна до вкъщи. 

За любителите на здравословния начин на живот „Despov Healthy Food Bistro“ предлага освен вкусна, но и полезна храна. В менюто на бистрото могат да бъдат открити разнообразни ястия, приготвени на пара, печени или варени, без бяла захар и олио. Предложенията може да разгледате (ТУК)

Ако желаете да поглезите сетивата си с изтънчени вкусове, може да се доверите на „Walnuts Life&Food“ . Предложенията им не са просто храна, а истинско изживяване. Не пропускайте да разгледате и специалното меню със сандвичи, приготвени с продукти от регионални фермери и доставчици. Предложенията може да разгледате (ТУК)

Усетете италианския аромат и вкус на пица със семейството у дома. В менюто на пица „Италия“ ще откриете разнообразни варианти на пици по италианска рецепта. Предложения може да разгледате (ТУК)

#Останете си вкъщи