Бебешки колички за всеки вкус и джоб

Очакването на бебе е най-вълнуващото събитие в живота на бъдещите родители.

Бебешки колички за всеки вкус и джоб

То е съпроводено с приятна трескава подготовка за посрещането на новия член на семейството, която включва и избора на количка. Тя е сред задължителните покупки и няма как да бъде заменена от нищо друго. Повечето родители отделят много внимание и подбират първото превозно средство за бебето си толкова внимателно, колкото семейния автомобил. Критериите са в зависимост от вкуса и изискванията на мама и татко и се оглеждат внимателно цветът, модела, удобството и екстрите на количката. Не е без значение и цената, за която родителите обикновено имат някакъв лимит. Отговор на всичките си изисквания и въпроси родителите ще намерят в онлайн магазина Kidso.bg, където има бебешки колички за всеки вкус и джоб.



Всичко за вашето дете – от раждането до 14-годишна възраст 

Брандът Kidso.bg, който предлага всичко за детето от раждането до 14-годишната му възраст, е мястото, където родителите могат да намерят всичко, от което се нуждае тяхната рожба. Той подкрепя майките и бащите във всяка стъпка, като се грижи за важните детайли, а детските колички са сред най-необходимите изделия и тяхното качество е от огромно значение.


Модерни колички от реномирани марки

В онлайн магазин Kidso.bg ще откриете голямо разнообразие от модерни бебешки колички. Те са произведени от реномирани марки за продукти за бебета, каквито са например Zizito, BebeDue, Chicco, Lorelli, които не правят компромис в качеството. Проектирането и производството на изделията е съобразено с най-високите международни стандарти за качество и безопасност. 

Количките се предлагат в различни модели, цветове и дизайни. Могат да бъдат комбинирани - 3 в 1 и 2 в 1, а също така с четири колела и триколки. Има също олекотени колички и модели с кош за новородено. За очакващите близнаци също има избор. Според сезона, количките биват всесезонни и летни. Всички изделия са със здрава конструкция и са от трудни на износване материали. Количките имат различни екстри, някои от които са предназначени за ползване в различни етапи от порастването на детето. 

Комбинираните колички се продават със столче за кола, а някои от моделите се предлагат с допълнителни столчета.


Цените на количките са в широк диапазон в зависимост от моделите и екстрите, като започват от съвсем достъпни нива. Така определено всеки родител може да си избере в онлайн магазина возило за своето бебе според собствения си джоб.

Безопасни и удобни

Детските „превозни средства” имат регулируеми дръжки, а безопасността се осигурява от предпазни бордове. За комфорта на бебето са предвидени сенници с мрежести визьори, имат и джоб на сенника с цип. За удобство на майката разполагат с просторен багажник, кошче с възможност за сваляне и обръщане, стойка за чаши. 

Количките са лесни за пренасяне, защото шаситата им са олекотени и са направени от висококачествен алуминий. Освен това са много компактни, след като бъдат сгънати. Така за съхранението им не е необходимо голямо пространство. При някои модели дори е възможно да се сгъват с една ръка, което е голямо облекчение за майчетата. 


Предвидена е опция за регулиране на крачетата и дръжките, опората на гърба и краката. Бебешките колички са оборудвани със спирачки и с лесно движещи се колелца през различни терени. Те са много маневрени и са снабдени също с амортисьори. Предните колела имат пружинно окачване и възможност за блокиране, което предотвратява свободното движение на количката. Седалките дават възможност за удобна позиция на гръбчето на бебето. Подплатата може лесно да се маха и почиства, което е предпоставка за поддържането на отлична хигиена.

При избора на количка родителите често се ръководят и от цвета, който много от тях избират в съответствие с пола на бебето. Цветната гама на изделията, предлагани от Kidso.bg е много широка, а повечето модели са унисекс и са подходящи както за момиченца, така и за момченца.


Как се извършват доставките?

Сайтът на Kidso.bg дава подробна информация за начина на доставка и плащане. Всички колички и други продукти, които поръчвате от kidso.bg, са придружени с гаранционна карта и гаранция от производителя, която започва да тече от получаването на стоката. Доставките на заявените артикули се извършват бързо, защото те са винаги налични на склад. Поръчките, които се направят до 12 часа, се изпълняват за 1 работен ден, а за тези, дадени след 12 часа срокът е 2 работни дни.