Община Добрич набира доброволци във връзка с извънредната ситуация

Община Добрич набира доброволци във връзка с извънредната ситуация в страната,съобщават от местната администрация.

Община Добрич набира доброволци във връзка с извънредната ситуация

Всеки, който желае да стане доброволец, може да пише на следния електронен адрес: dobrich@dobrich.bg или да позвъни на телефон: 058/601 203 от 8.00 до 17.00 часа. Важно е да посочите трите си имена, своите професионални умения и телефон за връзка. Ще бъде изготвен списък и при необходимост ще бъдете потърсени. За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани, ще се осигурят необходимите предпазни средства.



„В момент на кризи ние не веднъж сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си помагаме взаимно и да се справяме с далеч по-големи рискове и опасности. Сигурни сме че с общи усилия, с готовността на всеки да помогне, ще се справим с епидемията, която променя живота на целия свят. Благодарим на всеки от Вас, който е готов да участва в тази хуманна мисия“, посочват от община Добрич.

Община Добрич информира още, че на телефон 058/ 601 203 граждани могат да заявят своето желание за дарение на средства или предпазни материали. Необходимо е да се оставят три имена и телефон, за да се свържат от местната администрация с Вас.