МБАЛ - Добрич набира доброволци за предварително разграничаване на пациентите, нуждаещи се от болнична помощ

Във връзка с опасността от разпространение на коронавирусна инфекция изпълнителният директор на МБАЛ –Добрич д-р Светозар Байчев разпореди по-строги мерки в лечебното заведение.

МБАЛ - Добрич набира доброволци за предварително разграничаване на пациентите, нуждаещи се от болнична помощ

Посещението на външни лица ще се осъществява само през централния вход на болницата.Забранява се достъпът на външни лица до болничните структури, както и свободното движение по етажите на лечебното заведение.



Всички посетители- пациенти и придружители, в това число и амбулаторни пациенти, трябва да бъдат снабдени с лични предпазни средства- маски.

Ограничава се движението на пациенти в рамките на отделенията, в които са хоспитализирани, с изключение на случаите, в които тяхното лечение изисква извършване на медикодиагностична или друг вид дейност.

Информация за пациенти, които се лекуват в лечебното заведение ще бъде давана от съответното отделение само по телефон от 12. до 13. часа чрез централа на тел: 058 600 488.

МБАЛ - Добрич набира доброволци за извършване на предварително отдиференциране на пациентите, нуждаещи се от болнична помощ. За повече информация - тел: 0884 540 998.