В очакване на 8-ми март - с какво да изненадаме дамите за празника

Осми март наближава. На този ден целият свят показва на жената уважение и любов - нещо, което понякога остава на заден в план в забързаното ежедневие.

В очакване на 8-ми март - с какво да изненадаме дамите за празника

Днес Ви насочваме към едни от най-приятните начини, по които можете да кажете на най-близките жени в живота Ви - своята любима, съпруга, приятелка, майка, баба, леля или дъщеря - "Благодаря, че те има! Обичам те". 



За да Ви улеснят в избора,  от магазин „Орхидея” в Добрич са подготвили няколко нестандартни, оригинални и интересни предложения за подаръци. 


Луксозната британска козметика GraceCole е дебютна за Добрич и България. Серията е за тяло и включва душ гел, лосион и масло за тяло и аромадифузер с приятен аромат на жасмин и божур. Козметиката е с изцяло натурални съставки и е подходяща както за подарък за тези, които обичате, така и за бизнес партньори и служители. Можете да поглезете се с луксозната козметика GraceCole, за да бъде всеки ден изключителен!


Второто предложение за подарък е Ултразвуков апарат за лице и тялoUltrasonic на Vivasan с ГелБиофорскин. Ултразвукът осигурява дълбоко йонно почистване на лицето, стимулира обмяната на веществата и кръвообращението, а също така подобрява абсорбирането на активните вещества от средствата за грижа за кожата и функционалните кремове ВИВАСАН в най-дълбоките слоеве на кожата. По този начин се постига оптимален ефект на въздействието.  Уредът осигурява топлинен масаж за релакс и отпускане на лицевите мускули след тежък и напрегнат ден. Резултатът е нежна и сияйна кожа и равен тен на лицето.


Ултразвуковият аромадифузер „Нувола“ (Облак) съчетава в себе си функциите на аромолампа, овлажнител на въздух чрез студени ултразвукови вълни и е оригинална интериорна украса. Съчетавайки ефекта от ултразвукови вълни върху смес от вода и натурални етерични масла, разпръсквани на милиони микрочастици под формата на студени ароматни пари, се засилва положителното действие на етеричните масла върху здравето и нервната система. Тя се предлага с висококачествени етерични масла, които дезодорират, дезинфекцират и овлажняват въздуха в помещението и продължително въздействат на организма ни. Промяната на цветовете на аромадифузера внася нотка на загадъчност и необичаен комфорт и уют. Изключително лесен и удобен за поддръжка и експлоатация, аромадифузера „Нувола“ може да послужи и за един необикновено стилен и прекрасен подарък за украса на интериора на всеки дом.


За дамите, които прекарват голяма част от ежедневието си в своя автомобил, магазин „Орхидея” предлага компактен аромапанел „Дървото на живота” с изискан и приятен аромат, който е и красиво украшение за всяко возило. 


Серията AquaBeelicious на гръцката фирма Апивита включва хидратиращ лек крем с инфузия от цветя и екстракт от мед, с възможност за избор на подарък към него – мицеларна вода  или гел за различните видове кожа. Продуктите са в комплект с несер в свеж десен. 


Сет от три маски за лице на Nuxe– ексфолираща, детокс маска и дълбоко почистваща, би зарадвала всяка дама. Продуктите са в компактни опаковки, подходящи за пътуване. 


Изненадайте  дамите за празника с три любими продукта за енергизирана, сияйна и хидратирана кожа с Комплект ESTHEDERM - Ритуал за сияйна кожа. В него са включени Cellular Клетъчен крем, който притежава приятна кремообразна текстура, подходяща за всеки тип кожа, дори и чувствителната. Той съдържа всички съставки способстващи запазването на младостта и енергията на кожата, съхранявайки нейната свежест.  Клетъчната вода-спрей действа като серум за по-младежки вид на кожата. Формулата му е обогатена с хиалуронова киселина, която моментално хидратира и освежава. Действа като естествен антиоксидант - щит срещу свободните радикали, виновни за стареенето на кожата. ESTHEDERM lift&RepairПач за околоочен контур е подходящ срещу подпухналост, торбички, тъмни кръгове, повяхналост и преумора. Възвръща сияйния поглед само за 5 минути.


Специалното предложение на Galenic е в два варианта – промо  комплект „Сияйна кожа и равномерен тен” и „Лифтинг ефект и конфорт”.  


Изкусителни аромати с френска нотка любов, специално подбрани за любимата жена.


Магазинът предлага и намаления на популярни марки козметика за 8 март.


Не бива да забравяме, че най-важно е вниманието и любовта, с които е избран и поднесен подаръка.