Близо 90 спасени или търсещи дом кучета и котки представя изложбата “Осинови любовта”

Близо 90 спасени от улицата или търсещи дом кучета и котки показва изложбата “Осинови любовта”, която от днес е подредена пред Народното читалище „Йордан Йовков”.

Близо 90 спасени или търсещи дом кучета и котки представя изложбата “Осинови любовта”

Историите са различни - от кучета с душа на пътешественици до четириноги, научили се да запазят самообладание пред най-вкусната порция спагети на света.  Историите са различни, но има едно, което обединява снимките на всички животни - очите. В тях има изписана истинска обич и преданост. Осиновиш ли веднъж куче или котка, ти осиновяваш любовта. 



От днес любителите на животни ще могат да се запознаят с историята на бездомни или осиновени кучета и котки



“Това куче редовно пътува от Владая до София с автобуса, а понякога и с трамвай 5. И слиза на определени спирки. Къде ходи и какво прави там ще остане загадка за мен, но е прекрасно да пътувам с него” - Валентина Йотова-Тодорова


“Роза и Амбра - бивши бездомничета, които макар дори без порода и специално обучение, успяха да запазят самообладание пред чинията със спагети, и се справиха прекрасно с ролите. Те са били скитници преди да срещнат доброволците към приюта в Горни Богров, но сега са перфектни домашни любимци,защото всяко животно заслужава да намери истинско семейство и да бъде обичано” - Гергана Курукювлиева


Основната идея на изложбата,  реализирана от Организацията за защита на животните „Четири лапи”, е да засили осиновяването на животни. Снимките ще бъдат изложени пред Народното читалище „Йордан Йовков” до 30 април. 

Изложбата е постоянна част от кампанията и ще продължи да гостува и в други градове от страната.