Близо 700 лева са средствата за пострадалото при пожар семейство, събрани в кутията в МК „Кан Аспарух” в Добрич

680 лева, дрехи, обувки и уреди събраха граждани, фирми и социални услуги в клубната къща на МК „Кан Аспарух” в Добрич за пострадалите при пожара на 15 февруари семейства.

Близо 700 лева са средствата за пострадалото при пожар семейство, събрани в кутията в МК „Кан Аспарух” в Добрич

Значителни материални щети е нанесъл пожарът през изминалата вечер в Добрич



Припомняме, че Камелия Тодорова, която е майка на дете с аутизъм, стартира кампания за набиране на дарения за семействата, които пострадаха при пожар в къща в района на кръговото кръстовище на площад „Свобода“, по рано този месец.

В продължение на седмица добри хора носиха дрехи, обувки, посуда и домакински уреди. Даренията, които не са нужни на пострадалите семейства ще бъдат предоставени на други нуждаещи се хора. 

В клубната къща на мотоциклетистите беше поставена и кутия за набиране на парични средства. Събраните средства са в размер на 680 лева. Камелия Тодорова  сподели, че те ще бъдат предоставени на възрастното семейство, което също пострада при пожара на 15 февруари.

В благотворителната акция се включиха граждани, фирми, както и персоналът на Дневния център за деца с увреждания и този за пълнолетни и Центъра за социална рехабилитация и интеграция.