Водосвет за здраве и просперитет бе отслужен по инициатива на Атанас Атанасов

В 9.00 часа днес, в храм „Света Троица” в град Добрич, Варненският и Великопреславски митрополит Кирил и архиерейският наместник на Добричка духовна околия иконом Иван Дойчев извършиха водосвет за здраве и просперитет. Да са честити всички граждани на Добрич и да е успешно начинанието на кандидата за кмет от ПП „Атака” Атанас Атанасов и неговият екип, в храма бе осветена вода, с която всички присъстващи бяха поръсени, а с традиционна добруджанска погача - нагостени.

Водосвет за здраве и просперитет бе отслужен по инициатива на Атанас Атанасов

Да вярват в Бог и доброто у хората, пожелаха и духовниците извършващи ритуала.


 

В помощ на обществената трапезария и приюта за социално слаби в град Добрич към храм „Света Троица“, кандидата за кмет Атанас Атанасов направи парично дарение.

 

„...Да сме преди всичко здрави, да сме креативни и успешни... ”, си пожела с усмивка г-н Атанасов на излизане от храма.

Предизборната надпревара е вече факт. Всички кандидати за кмет на град Добрич усърдно работят по популяризацията на своите програми. В центъра на град Добрич от вчера, на вниманието на всички граждани е изнесеният предизборен щаб на кандидата за кмет Атанас Атанасов - Кутия „Бъдеще за Добрич. Чрез нея той и екипът му търсят директен контакт с гражданите, не само като потенциални гласоподаватели, а като партньори за реализиране на всички идеи за по-добро бъдеще на града ни.
 
vdsvataka4_600
 
vdsvataka5_600
 
vdsvataka2_600