Първото заведение със здравословна и вкусна храна в Добрич отваря врати в понеделник

Да се храниш е необходимост, но да се храниш интелигентно е изкуство.

Първото заведение със здравословна и вкусна храна в Добрич отваря врати в понеделник



Първото заведение за здравословно хранене отваря врати в Добрич. То носи името Despov Healthy Food Bistro. Негов собственик е Иво Деспов - основател на Max-Gym Despov.

Тъй като от много години се занимава със здравословен начин на живот, той иска да предаде тези навици на още повече добричлии, като създаде място, в което хората да имат възможността да се хранят вкусно и в същото време здравословно.

За тези със забързано ежедневие Бистро Деспов има алтернатива – ще се предлагат персонални менюта, включващи точните калории за деня. По този начин ще се намали консумирането на нездравословна храна и ще се подобри качеството на живот на хората, убеден е Иво Деспов.


Бистро Деспов ще предлага разнообразни ястия, приготвени на пара, печени и варени. Закуската ще е няколко вида, а на обяд хората ще могат да избират между готвено, скара, супи, салати, различни видове хумус, вегетарианска кухня и кето хранене, съобразено с различните нужди на клиентите. Ще се предлагат вкусни десерти със стевия и мед, но без да се използва захар. Всички продукти, използвани в менюто на бистрото, са от малки ферми и с гаранция за качество.  

Добричлии ще могат да хапват в заведението, което се намира на ул. „Георги Кирков” 12, както и да си поръчват храна за вкъщи, която да вземат в удобно за тях време. Очаква се скоро да започне и разнос на храна по домовете.

Despov Healthy Food Bistro отваря врати в понеделник /3 февруари/. Дневното меню ще бъде помествано във фейсбук страницата на заведението.