Добричката рок група "Creep" с първи студиен албум

Добричката рок банда “Creep” събира едни от най-добрите си авторски парчета в първи студиен албум. Очаква се той да излезе в началото на април.

Добричката рок група "Creep" с първи студиен албум

През последните няколко години групата претърпя няколко промени. От петима, членовете станаха трима. Сегашният състав е Александър Бонев - китара, Светослав Енчев (Светльо)- бас и Станислав Михайлов – ударни. „Интересите ни започнаха да се разминават и можем да кажем, че ние тримата останахме верни на музиката, докато другите се промениха”, споделиха те. 



Тримата младежи решили да съберат в албум едни от най-добрите си авторски песни, за да могат техните почитатели да слушат музиката им не само по участия, но и вкъщи.  Заглавието на албума е „Newborn”, което означава новороден. В него са включени 10 парчета. Очаква се той да излезе в края на месец март, или началото на април, когато ще стартира и първото турне на младата добричка група. 

За сега са записани 7 песни, остават още три. Музиката и текстовете са дело и на трите момчета. „Първо някой мисли един риф, после слагаме ритмите, другият ще промени малко рифа и накрая вкарваме вокалите и така се получава всичко”, споделиха те. Младите музиканти са категорични, че се изисква много труд за създаването на албум и самият процес отнема много от времето им, но си струва. 

Първият албум на “Creep” ще бъде представен в Добрич в последната вечер от турнето, в което се впуска групата. „Още не е решено кога и откъде ще започне нашето турне, но е решено, че ще завърши в родния ни град”, разкриха момчетата. 

Рок музикантите изказаха своята благодарност към родителите, приятелите и феновете си за подкрепата в създаването на техния първи студиен албум, както и на Навкат Ентъртейнмънт за организирането на концертите им.