Отвори врати единственият по рода си магазин за интериорни аромати в Добрич

В магазин Candle Station можете да откриете изискани и приятни аромати, с които да украсите вашия дом, офис, да придадете приятна или романтична обстановка на вечерта, или просто да се поглезите, запалвайки благоуханна свещ, докато се наслаждавате на мехурчетата във ваната.

Отвори врати единственият по рода си магазин за интериорни аромати в Добрич


Нели Димитрова и Янчо Андреев, познат от футболните среди с участието си в отбори от А група, завърнал се през изминалата година в подкрепа на местния отбор ПФК „Добруджа 1919” и настоящ играч в тима, решили да отворят магазин Candle Station в центъра на Добрич (бул. „25-и септември” 46), за да споделят със своите съграждани страстта си към интериорните аромати, която се е зародила у тях след посещенията им в различни страни и срещата им с голямото разнообразие от аромати за дома под всякакви форми. 

 

„Развитието в областта на интериорните аромати расте с бързи темпове, но само най-добрите продукти успяват да се задържат на пазара”, споделят те. Точно затова са подбрали продукти, които радват потребителите по цял свят и са се наложили с високо качество и стил, и които те лично са изпробвали и са останали изключително доволни. 

 

Нели Димитрова и Янчо Андреев са категорични в това, че е крайно време да бъдат предоставяни качествени продукти, добро отношение и обслужване, който всеки един човек заслужава. „Въпреки че сме от сравнително скоро на пазара, вече се радваме на постоянни и доволни клиенти и приятели. Изключително щастливи и удовлетворени сме от този факт и им благодарим официално за пожеланията и подкрепата”, споделят те.

 

В магазин Candle Station ще срещнете брандове като:

 

•Yankee Candle – гигантът в производството на аромати за дома и водещ в класациите по продажби за последните 10 години. Ароматните свещи на Yankee Candle стават част от вашите емоции, преживявания и страсти, правейки всеки ден малко по-ярък, по-добър и запомнящ се.

 

•Woodwick – иновативната линия от производителя Yankee Candle. Ароматните свещи с всеизвестния патентован дървен фитил, който издава пукащ звук, наподобяващ горяща камина, са създадени единствено и само от висококачествени съставки, дървено капаче и 100% рециклируемо продухано и ръчно изработено стъкло. 


•Heart and Home (H&H) – английските ароматни свещи, създадени от 100% соя, доставят трайно и чисто горене и дълготрайни аромати.

 

•Millefiori Milano – италианският бранд, създаващ луксозни аромати за дома. Продуктите от тази марка са с изящен дизайн и стил в комбинация с прецизно подбрани аромати, които се превръщат в неизменна част от всеки дом. 


Ще откриете магазин „Candle Station” на бул. „25-и септември” 46, с работно време от понеделник до събота, от 9:00 до 19:30 часа. 


Повече информация за предлагащите се продукти може да откриете и на facebook страницата на Candle Station.