Евродепутат зарадва деца от каварненското село Белгун с караоке уредба

Евродепутатът Асим Ахмед Адемов зарадва с подарък учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в каварненското село Белгун.

Евродепутат зарадва деца от каварненското село Белгун с караоке уредба

Инициативата е била на Галя Милчева от Каварна. Тя разказа, че в разговор с евродепутата му споделила, че децата в с. Белгун се нуждаят от караоке уредба, за да провеждат своите културни мероприятия. Той припознал идеята и веднага решил на помогне на малчуганите и да ги зарадва за новата година.


Но тъй като се намирал извън България възложил на Галя да занесе дарението на малчуганите. То било прието от директорът на училището Димитър Димитров и един от учителите – Детелин Каменов.  Пред погледите на развълнуваните деца сърцатата дама връчила караоке уредбата на директора с пожелание децата да я ползват с много радост и искрено да се забавляват.

„Децата винаги са били моята кауза. Радвам се, че успяхме да ги  изненадаме. Благодаря на Асим Ахмед Адемов за това, че се отзова на молбата ми. Учениците се зарадваха ужасно много и благодариха  от сърце за подаръка”, сподели Галя Милчева.