Малки талевци дариха вълшебен коледен спектакъл на своите приятели от Дневния център за за деца с увреждания

„Дарявам ти вълшебство”- е една инициатива на Екип за подкрепа за личностно развитие, функциониращ в Иновативно училище „Димитър Талев“.

Малки талевци дариха вълшебен коледен спектакъл на своите приятели от Дневния център за за деца с увреждания

Ученици от 2 клас в училището, посещаващи логопедичен кабинет, изработиха играчки, които подариха на своите приятели от Дневния център за деца с увреждания в град Добрич. Освен тази приятна изненада второкласниците им представиха своя коледен спектакъл „Дядовата ръкавичка“. 

В края на представлението учениците подариха на децата ръчно изработените играчки и картички с пожелания за здраве, късмет и вълшебни празници.

"Да възпитаваме в толерантност и съпричастност е нашата обща кауза и училищна политика. Ние правим всичкото добро, на което сме способни, с всички средства, които имаме, по всички начини, които знаем, на всички места, където можем, по всяко време, на всеки човек. Нека всички го правим всеки ден, всеки месец, през цялата година! Това е мотото на нашите деца, подкрепени от своите родители и всички учители, с които реализирахме инициативата", споделят от училището. 


Инициативата „Дарявам ти вълшебство” се реализира с подкрепата на фирма „Тапицерка“ ЕООД, която е осигурила материалите за изработването на играчките.