Зоомагазин „Черната котка“ – разнообразни продукти за предпочитанията и нуждите на всеки домашен любимец

Зоомагазин „Черната котка“ в Добрич предлага богат избор от висок и по-нисък клас продукти за предпочитанията и нуждите на всеки един домашен любимец.

Зоомагазин „Черната котка“ – разнообразни продукти за предпочитанията и нуждите на всеки домашен любимец


Магазинът се ръководи от 19-годишната Траяна Пламенова и майка й Елица Димитрова. Основната им цел е да бъдат в полза на клиентите и техните домашни любимци, да предоставят качествено обслужване и продукти на достъпни цени.


В зоомагазин "Черната котка" може да намерите продукти за кучета, котки, зайци, папагали, риби и гризачи. Предлага се богат асортимент от храна с висок, среден и нисък клас. Клиентите получават отстъпка при покупка на цял чувал, както и до 50 грама от храната, която желаят да закупят, за да проверят дали домашният любимец ще я хареса. На закупилите за първи път чувал с храна се предоставя и хранителна мерилка, за да бъде удобно разпределението  на необходимата дневна доза. Могат да се правят поръчки на различни марки храни по желание на собствениците на домашни любимци.



Елица Димитрова споделя за едни от най-добрите класове храни за кучета и котки, предлагани в магазина - Purina Pro Plan, Virbac и Nature’s.

Новата разработка на Purina Pro Plan включва мощният антиоксидант спирулина. Целта е кучето да бъде с повишена имунна система при развитието му, благодарение на специалната съставка.


Nature's е храна с високо качество на достъпна цена. Марката има вечна промоция – всеки седми закупен чувал от магазина е подарък от фирмата производител. Често от Nature's правят промоция, в която чувалът е плюс три килограма храна подарък.


Високият клас Virbac задоволява всички хранителни нужди на животните. Елица Димитрова уточнява, че необходимата дневна доза е по-малка в сравнение с другите продукти, което прави храната изгодна. На Virbac се предлагат и дентални лакомства, поддържащи устната хигиена на кучета и котки. Редовният им прием действа превантивно срещу зъбен камък. Един дентален кокал се разделя на няколко части спрямо килограмите на домашния любимец.



Освен най-новите серии висококачествени храни за кучета и котки, зоомагазин „Черната котка“ предлага храни и от ниски ценови диапазони.

В зоомагазина има богато разнообразие от козметични и дентални продукти, поводи, играчки, купи за храна, обувки, поводи, нашийници, нагръдници, легла, транспортни клетки, котешки тоалетни, както и още много продукти, подходящи за най-обичаните членове на семейството – домашните любители.





Част от породите кучета имат нужда от допълнителна защита от атмосферните условия с настъпването на студените месеци. В зоомагазин „Черната котка“ има специално подбрани аксесоари за обличане на четириноги, които всяко обичано куче трябва да притежава. Специално подбрани цветове и размери от ХХС до любимци с килограми 20-25 кг улесняват избора на клиента. Качеството на зимните аксесоари ще допринесе за комфорта на домашните любимци по време на разходките през зимния сезон.




Кучетата и котките също желаят да имат подаръци под елхата за Рождество Христово. В зоомагазина може да откриете старателно опаковани изненади за тях, включващи различни лакомства, играчки и купа за вода.



Във връзка с празниците “Черната котка” обяви конкурс за най - харесван домашен любимец. Желаещите да участват могат да качат снимка на най-добрия си приятел под специална публикация във фейсбук страницата на зоомагазина. Трите най-харесани снимки ще спечелят парични награди във вид на продукти по избор на клиента. За първо място са предвидени 100 лева, за второ 50 и за трето 30. Победителите ще бъдат обявени на 31 декември.



Ако желаете богат избор от продукти, приятелско обслужване и приятна атмосфера, посетете зоомагазин “Черната котка” срещу спирката на „Бакарди“ на улица „Генерал Гурко“ 9. Магазинът е отворен всеки ден от седмицата от 9.30 до 19.30 часа, като се очаква през януари работното време в неделя да бъде променено.