Клуб “Театър” ще разсмее добричката публика с провокативната постановка „Четири Стаи“

„Четири стаи“ е представлението, което ще представи клуб „Театър“ на 20 декември на сцената на Общинския младежки център „Захари Стоянов“ в Добрич.

Клуб “Театър” ще разсмее добричката публика с провокативната постановка „Четири Стаи“

„Това е един много провокативен спектакъл, с много комични ситуации“, сподели за читателите на Добрич Онлайн художественият ръководител на клуба Лана Анцаридзе. 



Филмът „Четири стаи“ на екипа от режисьори Куентин Тарантино, Алисън Андърс, Алекзандър Рокуел и Робърт Родригес е базиран на серия къси разкази с неочакван край на Роалд Дал  - „Човекът от юга“ („ManfromtheSouth”). Това е и основата, върху която е адаптирана пиесата. 

11 талантливи добрички тийнейджъри ще ви разсмеят, ще ви разплачат, ще ви накарат да се замислите за нещатаот живота  - една прекрасна комедия от грешки.

„Нощта срещу Нова година… Един хотел, един млад мъж, който току-що започва работа като пиколо и четири истории, в които без да иска, той успява да се забърка“, това сподели за зрителите Лана Анцаридзе. „Предизвикателството за моите момичета и момчета е голямо, защото е възможно сред публиката да има зрители, които са гледали филма на Тарантино „Четири стаи“ от далечната 1995 г. Да изиграеш роли, в които са се въплътили именакато Брус Уилис, Салма Хайек, Куентин Тарантино, Мадона, Антонио Бандерас и др. е стряскащо, но и вълнуващо”, допълни тя. 

Клуб „Театър” ще представи  „Четири стаи” на 20 декември, от 19.00 ч. на сцената на Общинския младежки център в Добрич. Пиесата е подходяща за зрители над 15-годишна възраст.

Автор: Филка Крумов