Боян Янков от Мотоклуб "Орлите" със сребро в Републиканския шампионат по мотокрос

Боян Янков от МК „Орлите” – Добрич се нареди втори в комплексното класиране на Републиканския шампионат по мотокрос в клас МХ. Павлин Русев е седми.

Боян Янков от Мотоклуб "Орлите" със сребро в Републиканския шампионат по мотокрос

В деветте кръга от Републиканския шампионат добричлията отлично представи града и клуба си, което го качи на второто стъпало на почетната стълбичка, а неговият колега Павлин Русев, също от МК „Орлите”, се класира на 7-о място.  В техния клас МХ са класирани общо 29 души, които са взели участие в състезанията през годината. 



Боян Янков започва състезателната си кариера през 2011 година и от тогава печели отличия от традиционни състезания в Змеево, Главиница, Дичево, Бяла, Русе, Кичево и др. Той се състезава в дисциплината Мотокрос, клас МХ с Кавазаки KX450 F и състезателен номер 14. Павлин Русев стартира състезателната си кариера тази година. Той се състезава в дисциплина Мотокрос, клас МХ с Кавазаки 250 и състезателен номер 566 . 

Награждаването на призьорите във всички дисциплини на Републиканския шампионат по мотокрос ще се състои 22 декември в столицата.