Мобилен шанс за любителите на онлайн залозите

Използването на мобилни приложения дава все повече предимства на потребителите

Мобилен шанс за любителите на онлайн залозите

Мнозина не намират за необходимо да се обърнат към апликациите, защото могат да стигнат до информацията и възможностите, които са им необходими, използвайки и браузър. Сайтовете за спортни залози като цяло дават идентично съдържание както в основната си уеб версия, така и в мобилната. Що се отнася до софтуер, който се изтегля и инсталира в смартфона или таблета, там нещата са малко по-специфични.



Апликациите са предназначени за отделни големи раздели от дейността на букмейкърите. Така например, ако потребителят иска да си свали bet365 приложение за андроид ще получи само тази основна категория, от която се интересува – спорт, казино или покер. От една страна, това може да изглежда като известно ограничение за хората, които обичат да използват всяка от изброените възможности за игра. Но по-чести са случаите, в които любителите на спортните залози не са толкова запалени по покера, а пък тези, които обичат да играят Texas Hold’ Em, не се увличат в толкова голяма степен от прогнози на мачове. Поне такива са тенденциите, които са анализирани от специалистите в bet365, които се стремят да предоставят възможно най-адекватно съдържание на своите регистрирани клиенти.

Откъде се сваля апликацията? Зависи от операционната система

Огромната част от мобилните устройства по света (или поне на нашата територия) работят с една от двете основни платформи – Android или iOS. Операционната система определя местонахождението и начина на намиране на съответното приложение. Потребителите, които търсят софтуер на bet365 приложение за Андроид трябва да минат през мобилната версия на уебсайта. Това се налага не от букмейкъра, а от общата политика на Google Store, която затваря вратата на какъвто и да е вид приложения за онлайн хазарт. Затова се налага преминаването през уебсайта, което не е огромно затруднение, просто се добавят две-три стъпки за клиентите на букмейкъри. Важно е да се знае, че когато се открие желаното приложение и се направи опит да бъде свалено и инсталирано, мобилното устройство ще реагира с предупреждение за непознат софтуер. Това е така, тъй като апликациите не присъстват в магазина на Google, но това не означава, че представляват някаква опасност за клиентите. Напротив, мобилните приложения на bet365 са напълно безопасни и не застрашават по никакъв начин, тези които ги даунлоудват и използват.

За любителите на залози, които използват iPhone или iPad, нещата са още по-лесни. Хората, които работят с операционна система iOS, могат да намерят всичко, предлагано от bet365, в Apple Store. А това означава, че при сваляне на bet365 приложение за Айфон няма да има предупреждения за непознат софтуер, тъй като е одобрен за използване с включването му в онлайн магазина.

Мобилните приложения пестят от трафик на данни

“Защо да си свалям приложение, като мога да намеря всичко в браузъра?”, биха запитали някои потребители. Действително, залагащите могат да ползват и мобилната версия на bet365, като ще получат всичко, което предлага букмейкърът. Но пък при даунлоуд и инсталиране на апликация се “точат” по-малко мобилни данни, а това със сигурност е в интерес на тези, които имат по-осезаеми ограничения по отношение на мегабайтите, включени в плана или месечния пакет.