Марин Кондов от ОДМВР-Добрич е пътният полицай на годината

Марин Кондов от Областната дирекция на МВР в Добрич е пътният полицай на годината след участие в конкурс, който се провежда за 27-ми път.

Марин Кондов от ОДМВР-Добрич е пътният полицай на годината

След него в индивидуалната надпревара се е подредил Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Иван Иванов от ОДМВР-Ловеч.


В отборното класиране първи са станали служителите от ОДМВР-Добрич, след тях са били представителите на ОДМВР-Шумен, а на трето място се е класирал отборът на ОДМВР-Перник.


В конкурса сили са мерили 64 състезатели от 29 отбора от всички областни дирекции на МВР, като дирекцията домакин се е представила с два отбора. Сред участниците е имало и 6 дами. Те не са сформирали отбор, но сред тях най-добре се е представила Деница Господинова от ОДМВР-Русе, която е била отличена. След нея в индивидуалното класиране при жените са се подредили Победа Карарадева от ОДМВР-Сливен и Невена Копанкова-Бечева от ОДМВР-Русе.  


Наградите на победителитеса били връчени през изминалата вечер на церемония в Плевен. На нея е присъствал зам.-ректорът на АМВР комисар доц. д-р Добромир Доков, директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Красимир Начев, зам.-председателят на Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата" Анжелина Тотева, изпълнителният директор на ИААА инж. Бойко Рановски, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска и Светослав Кръстев от СБА.