Още ден може да разгледате агро изложението в Добрич

До събота, 3 септември, продължава Международното специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него". То се провежда в спортен комплекс Простор в град Добрич.

Още ден може да разгледате агро изложението в Добрич

В рамките на програмата на изложението днес се проведе демонстрация на модерни почвообработващи машини на фирма Раломекс АД – град Завет. Тя се проведе на изхода на Добрич в посока Варна.


 

Демонстрациите на нови и значително подобрени почвообработващи машини в рамките на изложението в Добрич са традиционни за Раломекс. Фирмата има 35-годишна история и е специализирана в производството на дискови брани и плугове.

 

Над 150 фирми от страната и чужбина се представят на панаира в Добрич тази година. Изложението се провежда за 19-и път. То е организирано от "Добрички панаир" АД. Сред участниците е и сайтът Добрич Онлайн.

 

За първи път Международното специализирано изложение „Селското стопанство и всичко за него“ има и съпътстваща културна програма. Днес, петък, от 17 до 18 часа, панаирният ден ще завърши с концерт на музикантите от оркестър „Извор“. Той ще се проведе на специално изградената сцена, разположена непосредствено до входа на зала „Добротица“. Целта  е изложението да има не само панаирен, но и културен облик. 
 
Демонстрация на почвообработващи машини на РаломексДемонстрация на почвообработващи машини на Раломекс