„Устрем“ /Дончево/ тества новаци в областната група

Контролната среща с ФК „Калиакра 1“ ще се състои в Каварна

„Устрем“ /Дончево/ тества новаци в областната група

Подготвящият се за втория си сезон в шампионата на Североизточна трета лига тим на „Устрем“ /Дончево/, ще изиграе поредна контролна среща през лятото. Това ще стане в неделя от 18,30 ч. на терена с изкуствена трева в Каварна, където дончевци ще мерят сили с представителите на новосформирания ФК „Калиакра 1“. Сред инициаторите за регистрирането на клуба е един от дългогодишните деятели на футбола в крайморския град – Димчо Филев, който е и треньор на отбора.


Очаква се на стадиона край морето неофициален дебют за третодивизионния състав да направят новите попълнения - Кристиян Димитров, Станимир Андонов и Даниел Граматиков. Не е изключено към отбора да се присъединят и други подкрепления, които да вдигнат нивото ни на представяне в сравнение с предходния сезон в Трета лига. От името на момчетата искам да поздравя един от дългогодишните състезатели и лидери на тима – Станислав Иванов, който стана горд баща на първородна дъщеря. На него и на съпругата му пожелаваме малката госпожица да расте жива и здрава, както да радва всички у дома, заяви треньорът на „Устрем“ /Д/ Димитър Димитров.

До началото на есенните мачове на североизток /10 август/ дончевци имат договорени още две проверки. Сигурни са спарингите с „Орловец“ /Победа/ на 28 юли, както и с „Тополи“ от Варненска област - на 4 август. Не е изключено в хода на подготовката да бъде организира поне още една контрола.